Gift Card

Home / Gift Card

Mai mult Bibo Burgers

Deoarece stim ca o vizita in natura, cu scopul de a ne reincarca bateriile, se poate asocia cel mai bine cu unul dintre cei mai gustosi burger, suntem, de luni pana duminica, incepand cu ora 12:00 si pana la apusul soarelui, in parcul de aventura Edenland Park. De aceea, oricand ne vizitezi in parc noi iti oferim un voucher cu 10% discount la urmatoarea vizita in restaurant.

De asemenea, poti savura si oricare dintre preparatele noastre non-burgers, in mod special coastele de porc marinate si glazurate, in restaurnatul Bibo Burgers din Bucuresti, Str. Constantin Aricescu Nr. 42, prilej cu care iti oferim un voucher cu 10% discount la urmatoarea vizita in parc, la casuta Bibo Burgers.

Mai mult, pentru a crea un cadou inedit oricarei persoane dragi cu ocazia aniversarii numelui ori zilei de nastere, suntem dispusi sa cream un meniu dedicat, savurat in restaurant.

Pentru grup mai mare de 20 de persoane, in timpul saptamanii, de luni pana vineri, in parc, in baza unei precomenzi transmisa prin e-mail sau telefon, se aplica un discount personalizat.