image

Bibo Burgers – Un loc unde gasesti mereu acelasi gust, aceeasi calitate

image

Despre noi

Despre-noi-Bibo-Burgers

Desigur intelegem si dorinta intrinseca de a avea un echilibru, pe cat se poate constant, intre produsele pe care le consumam si pretul pe care suntem dispusi sa-l platim. Ne-am confruntat si noi cu situatii in care raportul pret/calitate a fost defavorabil, si tocmai de aceea am luat in calcul si acest considerent si credem noi ca am gasit formula ideala pentru fiecare tip de preparat din meniul nostru.

Ne puteti gasi in restaurantul Bibo Burgers, pe Str. Constantin Aricescu Nr. 42, in Bucuresti, de luni pana duminica intre orele 12:00 si 23:00 sau la casuta Bibo Burgers din Edenland Park, in Balotesti, de luni pana duminica, de la ora 12:00 pana la apusul soarelui.

De asemenea, puteti savura burgerii si oricare dintre celelalte preparate Bibo Burgers si in confortul propriu, fie acasa ori la birou, intrucat noi acceptam si comenzi online (prin aplicatiile Uber Eats si Glovo) cu livrare in Bucuresti.

“Mancatul nu este doar procurare de energie…este o experienta.” De preferat una pozitiva, de neuitat : ). Noi, la Bibo Burgers, concept creat de 4 frati pasionati de bucatarie, ne-am asigurat ca fiecare masa este una memorabila. Indraznim sa afirmam ca avem unii dintre cei mai gustosi burgeri, nu doar din Romania dar si din Europa.

Cu o echipa tanara, entuziasta, care cunoaste insemnatatea unui gust delicious in experienta culinara, reusim sa oferim acelasi gust si aceeasi calitate la fiecare vizita. Stim de asemenea ca un preparat delicios iese astfel doar in baza unor ingrediente de calitate superioara, astfel ca folosim produse organice, mereu proaspete, acordandu-le atentie sporita.

Suntem noi insine consumatori gurmanzi de mancare de suflet, care sa hraneasca si corpul, si prin inventivitatea proprie, prin experimentarea pe noi insine, am creat retete originale.

Despre-noi-Bibo-Burgers