image

Burgerii Bibo Burgers

image

Exista oare ceva mai delicios si satisfacator decat un burger?

Considerati intr-o vreme parte esentiala in masa americanilor, burgerii sunt in prezent unele dintre cele mai indragite preparate alimentare la nivel mondial, devenind parte din obiceiurile noastre alimentare.

Cuvantul “burger” este de fapt o prescurtare a numelui real Hamburger. Acesta se trage de la fripturile din Hamburg ce au fost aduse in Statele Unite ale Americii de catre imigrantii germani.

Hamburgerii sunt realmente populari abia din 1904, nefiind foarte atragatori consumatorilor pana atunci. De altfel, in prezent, doar in America se consuma peste 50 de miliarde de burger in fiecare an si reprezinta 60% din sandwich-urile vandute la nivel global.

In 1982, s-a creat si cel mai mare hamburger inregistrat vreodata. 10 000 de persoane au putut manca din hamburgerul de peste 1500 de kg.

Un loc unde gasesti mereu acelasi gust, aceeasi calitate

La Bibo Burgers ne-am propus sa construim pozitiv pe extinsa popularitate a burgerilor, cu o nota personala. Am pastrat caracterul mancarii tip comfort-food, de suflet, alaturi de care ne-am asigurat ca exista si efectele sanatoase asupra corpului, totul la un pret corect, fara ascunzisuri.

Preparam burgerii cu mare atentie, doar din produse proaspete, echilibrand, in retele proprii, aromele atat de pline. Dupa ce ne-am asigurat ca avem cele mai fragede si calitative chifle, preparam carnea la mediu, obtinand o crusta de invidiat. In mix-ul de ingrediente specifice fiecarui burger, obtinute de la furnizori locali, am dat sansa fiecaruia sa fie resimtit in mod individual.

Cel mai convingator mod de a te convinge : )) este sa ii testezi prin experienta proprie. Fara prejudecati si total deschis/a propunerilor noastre, vei avea cu siguranta una dintre cele mai placute surprize culinare.

iata mai jos Bibo Burgers hall-of-fame

Bibo Supreme – Burger Clasic

Compus din: chifla cu seminte, chiftea din antricot, felii de rosii, castraveti murati, bacon, ceapa, salata, barbeque homemade si sos de mustar.

300 gr – 25 lei

Burger-Clasic-Bibo

The Spice World of Goat Cheese – Burger cu branza de capra

Compus din: chifla cu seminte, chiftea din antricot, ardei copt, jalapeno, salata, branza de capra si maioneza picanta.

300 gr – 29 lei

Burger-cu-Branza-Capra-Bibo

Luxury Truffle House – Burger cu trufe

Compus din: chifla cu nero di sepia, chiftea din antricot, ciuperci saute, bacon, salata, sos barbeque homemade si sos de trufe.

300 gr – 36 lei

Burger-cu-Trufe-Bibo

Beef and Cheese Fantasy – Cheesburger

Compus din: chifla cu seminte, chiftea din antricot, felii de rosii, castraveti murati, bacon, ceapa, salata, branza cheddar, sos barbeque homemade si sos de mustar.

300 gr – 28 lei

Cheesburger-Bibo

The Vegetarian Dream – Burger vegetarian

Compus din: chifla cu seminte, halloumi grill, salsa de rosii, petso de busuioc, salata.

250 gr – 25 lei

Burger-Vegetarian-Bibo

Childhood in a Burger – Mini burger

Compus din: chifla cu seminte, chiftea din antricot, felii de rosii, salata, ceapa, castraveti murati, sos de mustar, ketchup.

180 gr – 17 lei

MiniBurger-Bibo

Challenge Burger – Just Ask

Compus din: ?

300 gr – ? lei

Challenge-Bibo

Facem si livrari!

Bibo Burgers mai aproape de tine : )